17 Ekim 2009 Cumartesi




Taze almış olduğum acur,salatalık,havuç,domates,biberi yıkayıp birer defa iğne batırıp aralarına sarımsak atarak bidonlara yerleştirdim üzerine kayatuz, su ve sirke ilave ederek yaptım.

5kilo çarliston biberi yıkayıp iğneledim,yarı sirke yarı su tencerede kaynatıp biberleri haşladım. soğuyunca aralarına sarımsak koyarak bidona yerleştirdim.Buna biraz fazla sirke koyarak biraz da su ilave ettim.



2 yorum:

  1. Merhaba. Turşu üstadı döktürmüş, yine. Ellerine sağlık. Bunların tadına ne zaman bakacağız? İrem acur turşusunu çok sever, ona göre. Sevgiler, öptüm.

    YanıtlaSil
  2. Tarifleriniz ile ilgili sizinle görüşmek istiyorum. Lütfen iletişime geçer misiniz?



    İletişim mail : afiyetleeditor@gmail.com

    YanıtlaSil